De Redactie

De redactie van Book Barista bestaat uit twee boekverslaafden die jullie al sinds 2015 wekelijks alles over boeken en koffie vertellen. Wie zijn nou die aan koffie verslaafde mensen achter al deze recensies en tips? Nou daar komen we hoor!

Rachel van Egmond

De Redactie van Book Barista Rachel

Hallo! Rachel hier. Geboren in 1988 in mijn favoriete stad, Amsterdam. In 2016 heb ik mijn studie Communicatie afgerond. Momenteel ben ik Global Content lead binnen de Automotive branche.

Als kind las ik al veel, samen met mijn moeder ging ik iedere week naar de bibliotheek. Lezen vind ik nu nog steeds geweldig, het liefst lees ik iedere dag. Natuurlijk doe ik dit wel onder het genot van een goede flat white, want koffie en boeken zijn voor mij de ideale combinatie.

De wereld van boeken kan ik maar niet loslaten. Daarom heb ik besloten om deze interesse om te zetten naar een blog om anderen te enthousiasmeren (meer) te gaan lezen en hen te informeren over de mooiste, leukste en meest ontroerende boeken.

Binnen de redactie houd ik mij dagelijks bezig met het schrijven van recensies en blogs en ben ik ook  veel te vinden op Instagram.


 Roos Bergers

De Redactie van Book Barista RoosHallo! Nog een boekenfan hier. Ik heet Roos Bergers en ik ben ook geboren in 1988. Ik heb Sociologie en Geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik woon momenteel in Hilversum, totdat de wind me weer ergens anders brengt.

Sinds ik me kan herinneren ben ik dol op lezen en schrijven en sinds deze blog ook op schrijven over lezen. ; -) Verder ben ik een Waterman maar volgens de Chinezen een konijn, kan ik altijd wel pizza eten, schrijf ik ook verhalen maar een volledig boek is nog in de maak, luister ik bijna altijd wel muziek en ik heb een fascinatie met woorden. Oh, en ik wil minstens 100 literaire tattoos, maar ik heb er nog steeds geen één.