De 5 beste gadgets voor de koffieliefhebber

Wij zouden geen echte Book Barista’s zijn als wij niet openlijk toegeven dat we gewoon  een gezonde verslaving voor koffie (en met alles wat met koffie te maken heeft) hebben. Wij kunnen niet zonder de geur van versgemalen bonen, om over de smaak nog maar te zwijgen. Het leven zonder een dagelijks portie cafeïne is best een uitdaging voor dé koffieliefhebber. Deze 5 koffiegadgets gaan jullie helpen bij een nog fijner en gemakkelijker koffiebestaan!

Hier is een lijst van de 5 beste gadgets voor koffieliefhebbers, koffieverslaafden, coffeefreaks, maar ook voor de gewone mens die van een bakje koffie kan genieten.

Bekerhouder – voor een lekker bakkie koffie op de fiets

Koffiegadget koffiehouder by Book Barista

Nederland fietsland! Allemaal leuk en aardig, maar op een gemiddelde ochtend kunnen wij niet fietsen zonder eerst een bak koffie te hebben gehad. Om dan ook nog eens op tijd op werk aan te komen (met wat tegenwind), is best een uitdaging. Deze bekerhouder maakt het leven van iedere sportieve fietser met een koffieverslaving gewoon een stuk makkelijker!

 

Koop de bekerhouder hier!

 

 

 

Koffiezeepjes – voor de echte liefhebber

 

Koffie gadget koffiezeepjes By Book BaristaWelke koffiegek kan er nu geen genoeg krijgen van de geur van versgemalen bonen? JUIST! De hele dag bonenmalen is alleen niet voor iedereen op deze wereld weggelegd, helaas! Gelukkig is er een oplossing. Met deze koffieboonzeepjes kunnen jouw handen de hele dag naar koffie ruiken. Stiekem even snuffelen als er niemand kijkt, heerlijk!

 

Koop de koffiezeepjes hier!

 

 

 

Nostalgie boven een coffeepad

Koffiegaget by Book BaristakoffiemolenOké, oké we weten het best… Je hebt het druk en een kop koffie moet jou helpen om de dag door te komen. Coffeepads zijn daarom makkelijk, maar hoe gaaf is deze koffiemolen?! Het kost wat tijd om iedere ochtend je bonen te malen, maar is het geen genot om naar te kijken? Deze koffiemolen is het waard!

Koop de koffiemolen hier!

 

 

 

 

Het koffie-alarm! – voor de “uitslaper”

Koffiegadget koffiealarm By Book BaristaZijn iedere ochtend koffiemalen en je beker in een bekerhouder op de fiets niet helemaal “jouw ding”? Is elke minuut langer in je bed je bijna alles waard? Dan is dit de oplossing.

Dit alarm maakt iedere ochtend een kop koffie voor je klaar, wekt je met de geur van koffie. Het alarm is nog in de maak maar je kunt er via de link al wel alle informatie over vinden!

 

Hier kun je extra informatie vinden over het koffie-alarm!

 

 

Een beker van koekiemonster

Koffiegadget beker van koekiemonster by Book BaristaVolwassen of niet, Sesamstraat blijft cool en deze beker is voor iedereen geschikt! Wij waren in een oogopslag verliefd! Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Dan kun de beker via onderstaande link bestellen!

Koop jouw beker hier!

 

 

 

Wat zijn jouw favoriete koffiegadgets?

Written by Book Barista
Hallo! Rachel hier. Geboren in 1988 in mijn favoriete stad, Amsterdam. In 2016 heb ik mijn studie Communicatie afgerond. Momenteel ben ik Global Content lead binnen de Automotive branche. Als kind las ik al veel, samen met mijn moeder ging ik iedere week naar de bibliotheek. Lezen vind ik nu nog steeds geweldig, het liefst lees ik iedere dag. Natuurlijk doe ik dit wel onder het genot van een goede flat white, want koffie en boeken zijn voor mij de ideale combinatie. De wereld van boeken kan ik maar niet loslaten. Daarom heb ik besloten om deze interesse om te zetten naar een blog om anderen te enthousiasmeren (meer) te gaan lezen en hen te informeren over de mooiste, leukste en meest ontroerende boeken. Binnen de redactie houd ik mij dagelijks bezig met het schrijven van recensies en blogs en ben ik ook veel te vinden op Instagram.