Activiteiten in juni bij de OBA

Juni, een nieuwe zomerse maand, tijd voor nieuwe leuke activiteiten! Ben je gek op tekenen? Dan moet je deze maand bij de OBA zijn. Ook voor een kop koffie kan je terecht, maar er is natuurlijk nog veel meer. Lees in de blog een aantal uitgelichte activiteiten.

Activiteit op zondag 18 juni: Tekenworkshop met Pépé Smit, Centrale OBA

Ben jij, net als wij, ook zo gek op tekenen? Tijdens een interactieve tekenworkshop met Pépé Smit leer je hoe je een verhaal kunt maken en tekenen. Je gaat aan de slag met Fred – het (heel erg eigenwijze) hert – die plotseling vanuit het bos op de maan terecht gekomen is maar niemand weet hoe dat zo gekomen is. Samen met illustrator Pépé Smit ga je dit bedenken en tekenen.

Kijk voor meer informatie op: http://bit.ly/2r6D4RU.

 

Activiteit op dinsdag 20 juni: De Canon van de Boekverfilming – Total Recall, Avond over film en literatuur

Wat is beter het boek of film? Een vraag die geregeld gesteld wordt! Dit seizoen presenteert de OBA in samenwerking met het radioprogramma OBA Live en het weekblad De Groene Amsterdammer een serie avonden over film en literatuur: De Canon van de Boekverfilming – tien films gebaseerd op romans die je gezien moet hebben.

Kijk voor meer informatie op: http://bit.ly/2rN3Hy2

 

Activiteit zaterdag 17 juni: Workshop schrijven, OBA Linnaeus

Zelf ben ik gek op schrijven en ik kan dan ook niet wachten tot ik zelf naar een workshop ga. Ik weet dat er wat lezers van Book Barista ook graag schrijven dus deze activiteit licht ik dan ook graag voor jullie uit! De zusjes Renée en Eva Kelder verzorgen elke derde zaterdagmiddag van de maand een workshop waarbij alle deelnemers na een theoriegedeelte concreet aan een schrijfopdracht werken. Super cool. Ga jij er ook heen?

Kijk voor meer informatie op: http://bit.ly/2i23L9f

 

Winactie en Activiteit 30 juni: OBA by night, centrale OBA

Zijn jullie ook zo gek op warme zomeravonden? Op en top genieten met een boek in de tuin! OBA is ook gek op zomeravonden. Eens per jaar, laat in de avond na sluitingstijd, wordt er een exclusieve rondleiding door het stille pand georganiseerd. Benieuwd om dingen te horen waar OBA de rest van het jaar over zwijgt? Dan moet je op 30 juni om 22:15 bij de OBA zijn! Je kunt trouwens twee kaarten winnen via de Book Barista winactie op Instagram.

 

Meer activiteiten in juni bij de OBA

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten bij de OBA. De volledige agenda kun je hier vinden: http://bit.ly/2eNwSsS.

Written by Book Barista
Hallo! Rachel hier. Geboren in 1988 in mijn favoriete stad, Amsterdam. In 2016 heb ik mijn studie Communicatie afgerond. Momenteel ben ik Global Content lead binnen de Automotive branche. Als kind las ik al veel, samen met mijn moeder ging ik iedere week naar de bibliotheek. Lezen vind ik nu nog steeds geweldig, het liefst lees ik iedere dag. Natuurlijk doe ik dit wel onder het genot van een goede flat white, want koffie en boeken zijn voor mij de ideale combinatie. De wereld van boeken kan ik maar niet loslaten. Daarom heb ik besloten om deze interesse om te zetten naar een blog om anderen te enthousiasmeren (meer) te gaan lezen en hen te informeren over de mooiste, leukste en meest ontroerende boeken. Binnen de redactie houd ik mij dagelijks bezig met het schrijven van recensies en blogs en ben ik ook veel te vinden op Instagram.