Blog Detail

Nieuwsbericht: We will be moving our business location ;)

28 jul 17
Book Barista
, ,
4 comments

Eerlijk is eerlijk… Book Barista, het Instagram-account en de lezers kregen de afgelopen maand niet genoeg aandacht. Mijn excuses! De reden? Mijn vriend en ik zijn aan het verhuizen… Al mijn prachtige boeken zitten oneerbiedig in dozen, ik heb geen bank om op te relaxen en bovenal geen tijd om te lezen. Om al deze redenen is Book Barista de afgelopen maand op “on hold’ gezet.

Gelukkig is het tijd voor goed nieuws, want mijn vriend en ik zijn vanaf nu officieel inwoners van Amersfoort! Onze dozen zijn uitgepakt en we hebben steeds meer meubels om op te zitten en aan te werken! Vanaf komende week zullen er dus weer recensies geplaatst worden en natuurlijk gaan er geweldige blogs komen over de leukste koffietentjes en de lekkerste koffie in en rondom Amersfoort. Hebben jullie tips? Sterker nog in augustus zullen de blogs geschreven worden vanuit Griekenland en Cyprus. Een mooie blog over een Griekse Frappé is in aantocht!

We gaan Amsterdam missen, maar gelukkig zijn we nog lid van de bibliotheek in Amsterdam en wonen veel van onze vrienden er ook nog (die moeten we nog zien te overtuigen om met ons mee te verhuizen :p). Genoeg redenen om dus ook nog over “Amsterdamse” koffie te schrijven en de samenwerking met de OBA verder uit te werken!

Ik ga nu snel mijn boek uitlezen, anders heb ik volgende week de zojuist beloofde content niet. Ik wens jullie een heel fijn weekend en tot dinsdagavond. 😉

– Rachel

4 Comments

 1. Joost (NerdyGeekyFanboy) augustus 9, 2017 at 11:51 am Reply

  Alvast veel plezier met het inrichten van je boekenkasten, dat vind ik altijd het leukste van een verhuizing 😀

  • Book Barista augustus 24, 2017 at 8:54 am Reply

   Bedankt!! Na mijn vakantir mag ik eindelijk de boekenkast gaan fixen! Enorm veel zin in!

 2. Marcia juli 29, 2017 at 11:32 am Reply

  Veel geluk in jullie nieuwe huisje!

  • Book Barista augustus 2, 2017 at 7:31 pm Reply

   Enorm bedankt, Marcia. 🙂 Nog een fijne avond.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.