Blog Detail

Mijn liefde voor een elektronisch boek

07 mei 16
Roos Bergers
, , , , ,
one comments
Mijn liefde voor een elektronisch boek

Net als de andere meiden van Bookbarista ben ik (Kimberley) absolutely hooked als het om boeken gaat. Ik verslind het ene na het andere boek en ontdek steeds meer schrijvers waar ik graag meer van wil lezen. Mijn wish list wordt dus steeds langer. Toch ben ik net iets anders dan de andere meiden van Bookbarista. Waarom vraag je je nu waarschijnlijk af, nou.. ondanks het feit dat ik een echt boek in mijn handen ontzettend kan waarderen, laat ik mijn geliefde e-reader niet los en lees ik daar bijna al mijn boeken op (in het Engels natuurlijk!)

Ik vind e-readers dan ook fijn omdat:

De mogelijkheden eindeloos zijn en je net zoveel keuze hebt als in de boekenwinkel (misschien zelfs wel meer!)

giphy

Je het boek direct kunt downloaden en lezen zodra je het boek hebt besteld

giphy2

Hierdoor hoef je dus níet lang te wachten

giphy3

…en kun je direct beginnen met lezen

giphy4

Wat ook erg fijn is dat je op reis niet met zware boeken hoeft te sjouwen. Dat scheelt een hoop!

giphy5

Omdat je daardoor meerdere boeken tegelijk mee kunt nemen, heb je dus extra veel keuze! Maar zoals dit altijd met keuzes gaat.. Soms heb je zoveel keuze dat je niet meer weet wát je moet kiezen.. Welk boek wil je nu eigenlijk lezen op mijn e-reader?

giphy6

Aan de andere kant voelt het door de grote hoeveelheid aan boeken alsof je de wereld in handen hebt.

giphy7

Ondanks het feit dat boeken prachtig zijn en ik nog steeds blij ben als ik er één in mijn handen heb, geef ik om deze redenen toch de voorkeur aan mijn vertrouwde e-reader, dit vind ik veel fijner!

giphy8

Ik ben erg benieuwd naar jouw voorkeur! Laat je dit weten in een comment? Ik kan niet wachten om het te lezen!

1 Comment

  1. Han van Meegeren juni 13, 2016 at 11:04 am Reply

    Ik vind het lezen van boeken zodra dat je ze hebt besteld (en betaald waarin Amazon nog steeds niet begrijpt dat niet alle Nederlanders niet allemaal een creditcard hebben – en ook niet willen hebben…), een groot goed. Ik was helemaal weg van dode bomen, maar sinds ik een ereader heb, wil ik nooit meer terug naar papier. Weet je, als je zoveel leest is het allemaal niet meer op te bergen, mijn boekenkasten puilen uit, en zo’n ereader, ach die maakt het niet uit of er een paar honderd of zelfs duizend boeken op staan.

    Ik moet me nog steeds verdedigen tegen de conservatieve tiepjes, maar ben ervan overtuigd dat dit het lezen van de toekomst is.
    Luisterboeken zijn aan mij niet besteed.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.